Skip to main content

Hvem er vi?

Malerfirmaet Kirkeløkke A/S er et professionelt malerfirma, der sætter farver på livet ved at kombinere mennesker og muligheder. 

Som 4. generation i en malerfamilie lå det i kortene, at Jakob Kirkeløkke skulle drive passionen og kærligheden til malerfaget videre. Derfor stiftede han i 2004 Malerfirmaet Kirkeløkke A/S. 

Malerfirmaet Kirkeløkke beskæftiger på årsbasis gennemsnitligt ca. 20 malersvende inkl. lærlinge, og har afdelinger i både Nyborg, Svendborg og i Odense, men tilbyder deres service på hele fyn. 

Vi er en alsidig og fleksibel virksomhed, der udfører maleropgaver til både private, erhverv og boligforeninger. Uanset, hvad dine maleropgaver er, så kan vi bruge vores store erfaring til at løse dem og opnå præcis det resultat, som du drømmer om.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde professionel og faglig service, hvor du som kunde føler dig tryg med os som din maler. Vi sætter en ære i altid at levere kvalitet og høj service til tiden.

 

Lad os gøre det sammen

Udover det egentlige penselarbejde med malingen, arbejder vi også med alle typer vægbeklædning, stuk og rosetter. Vi kan lysne dine listelofter og give følelsen af mere luft i dit hjem. 

Vi har styr på alle slags spartelopgaver, og så kan vi sprøjtelakere så godt som alt lige fra køkkenlåger til designermøbler. 

Vi kan stå for det hele, men hvis du hellere vil gøre noget af arbejdet selv, kan vi også hjælpe dig med gode råd og inspiration, så du opnår præcis det resultat som du håber på. 

Forståelsen af håndværket, og hvordan det holder længst, er vores ekspertise.

Kvalitet

God kvalitet er vores varemærke og derfor bruger vi kun materialer af højeste standard fra bl.a. Jotun. Vi har malere, der er dygtige indenfor hvert deres område, og derfor udvælger vi specifikt dem, vi mener har den bedste ekspertise indenfor netop det, du skal have lavet.

Vi er medlemmer af Danske Malermestrer, som er Malermestrenes brancheorganisation. Det sikrer dig ikke blot god kvalitet, men det sikrer dig også, at vi kun har ansatte, der arbejder under ordentlige forhold.

Læs mere omkring det her.Lad os gøre din maleropgave til vores fælles projekt.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Back to top