Skip to main content

Sprøjtemaling

Malerfirmaet Kirkeløkke A/S udfører alle former for sprøjtemaling.

I stedet for at investere i et nyt og dyrt køkken, eller gå igang med selv at male jeres døre, så skal du måske overveje at få sprøjtemalet dine låger og døre i huset. 

Vi reparerer og sprøjtelakerer køkkenlåger, døre og andre overflader. Når du vælger at få sprøjtemalet dine ting, giver du dem et helt nyt liv og udseende, og du kan få glæde af dem i mange år endnu. 

Efter aftale, henter og bringer vi de emner du ønsker at få malet. Vi tilbyder denne service i Nyborg, Svendborg, Odense og områderne imellem disse byer.

Download hele vores prisliste her Prisliste Sprøjtemaling

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og vedhæft gerne et billeder af de emner, du ønsker malet.

Sprøjtemaling af døre

Udskiftning af brugte døre kan være en dyre løsning. Ofte skal der også skiftes karme, gerikter og lysninger, og der skal tapetseres og males. Alternativet er at få det sprøjtemalet. Så kan du give dine døre præcis den farve og glans du ønsker uden at gå på kompromis med holdbarhed og slidstyrke.

Vi anvender altid maling med ekstra slidstyrke og af den bedste kvalitet til dine emner. 

Priseksempel på sprøjtemaling af døre kr. 1.100,- inkl. moms

Sprøjtemaling af køkkenlåger og køkkenskabe

Det er dyrt, hvis man skal have et helt nyt køkken. Tit er de ældre køkkener af en rigtig god kvalitet og den eneste grund til man ønsker at skifte det ud, er fordi man ønsker et mere lyst, stilrent og moderne look i stedet. Sprøjtemaling af køkkenskabe og køkkenlåger er en noget billigere løsning, om end kan det blive lige så flot. Ved bestilling og køb af større mængder, yder vi rabat og gratis afhentning/levering (se nærmere i vores prisliste).

Priseksempel på sprøjtemaling af lille køkkenlåge kr. 500,- inkl. moms.

Lad os gøre din maleropgave til vores fælles projekt.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Back to top